· 

Eerste twerk cursus bijna vol!

Ja hoor een beetje trots ben ik wel! De eerste Twerk cursus die ik in mijn studio ga geven in Arnhem dreigt een succes te worden! Met nog ruim anderhalve maand te gaan voor de cursus van start gaat, zijn er nog maar 4 plekken beschikbaar! Je kunt de cursus bestellen in de shop!

 

Maar waarom vind ik dit nou zo leuk? Twerken heeft een hele hoge happyfactor! Je kan gewoon niet ongelukkig met je billen schudden. Het is zo'n vrolijke, stoere en indrukwekkende manier van bewegen. En bovendien heel cultureel! De roots vind je in de Afro cultuur. Nu is het de laatste jaren booming en wat een fitness trend eigenlijk ook! Je traint ritmisch je beenspieren, kweekt stevige ronde billen en traint voor een strakke buik. Dit alles, terwijl je lekker lacht met de andere meiden. Ik heb er zelf enorm veel zin in, hopelijk werkt het aansteklijk ;).  Ik word namelijk minstens zo vrolijk van het lesgeven hierin als het volgen ervan!