Finally ! Aerial Sling komt op het rooster!

Yes ! Onopgemerkt zijn wij inmiddels ons éénjarig bestaan gepasseerd. De studio groeit en bloeit nog steeds. Nog steeds ontvangen wij veel nieuwe gezichten en blije reacties op ons kleine studiootje! Er kriebelde echter nog iets... We hadden al paal en hoop op het rooster staan. Maar de oudste en bekendste circussport, ja die 'met die doeken', die mistte nog op het rooster. Hoewel we ze al in huis hadden, mistten we nog een docent. En tsja, die komen niet zomaar aanwaaien helaas. Of toch wel? Voor haar verjaardag kreeg Lies een Hoop-les cadeau. Met turn achtergrond en als huidig sportieve meid pikte dit zo ontzettend snel op ! Later kwam ze opdagen bij de workshops Aerial Sling die door externen in de studio waren gegeven en ze bleek een talent. Gelukje voor ons, gelukje voor Lies, maar vooral.. Gelukje voor jullie !! Want vanaf November hebben we EIN-DE-LIJK Aerial Sling op het rooster wat ons rooster aanvult. De triple Aerial ! Kom jij snel in de doeken hangen?