Classes

Paaldansen: van Beginners tot Advanced

 

Level 1:

 

Denk je erover om te gaan paaldansen? Goeie keus! Het is een geweldige manier om zelfvertrouwen te kweken. Je zult in de eerste weken snel ontdekken dat je lichaam en geest beiden ontwikkelen en daarna ben je niet meer te stoppen! In de 'Intro to pole'-8 weekse cursus leer je de basis spins, zitten en klimmen en je leert een paar leuke combinaties. Je wordt vertrouwd met veilig op de kop gaan en bent hierna klaar om door te stromen naar level 2! Kijk snel hier in de shop wanneer de eerst volgende beginner cursus start! 

   

 

 

 

Level 2: 

Hier leer je de basics van veel verschillende moves en combinaties. Je leert mooi zitten in de paal, goed klemmen met je benen en bouwt kracht op in je armen en schouders om jezelf op de kop te kunnen houden. De dingen die voorbij komen zijn alle soorten leg hangs, superman & butterfly. 

Intermediate:

Je hebt uithoudingsvermogen en kracht! In de intermediate les leren we handstanden in de paal en bouwen we af met contactpunten. We zullen hier langere en ingewikkelder combinaties oefenen, maar ook een begin maken met drops en flips. Je leert snelheid en momentum opbouwen en we zullen gaan oefenen met tumbles (van boven naar beneden draaien in de paal). 

Advanced:

Hier zal alles aan bod komen. Van lenigheid tot kracht, souplesse naar brute drops en flips. Je zal hier je momentum leren gebruiken in verschillende oefeningen en leren alles mooi af te maken. Ook zullen we toewerken naar een stevige Iron-X of Human flag (in jawel, CUPGRIP ;) ). 

Exotic Pole - 

 

Trek je hoge hakken aan en kies een outfit uit waar in je mooi en sterk voelt! Exotic pole gaat over dansen, muzikaliteit, flow en is een goeie cardio work-out! Sexy zijn mag, maar hoeft niet. Het is een goede manier om veel zelfvertrouwen te kweken en je vrouwelijk en sterk te voelen. Verschillende typen choreo's zullen voorbij komen waarin je verschillende stylen zal ontdekken. Snelle of juist langzame muziek? Je zult het allemaal horen. Klinkt dit als iets voor jou? Koop hier een proefles!

Twerk/Bootydance - 

 

Deze dans is extreem vrolijk en maakt veel dopamine los! Je kan het gewoon niet helpen te lachen als je je billen lekker schudt! Op vrolijke opzwepende muziek en ook op hippe tunes die je terug kan horen in de club. Let's get movin! 

 

Aerial Hoop

 

Aerial hoop is een echte circus sport. Je leert mooie vormen te maken in en rondom een luchthoepel en deze soepel in elkaar over te laten lopen. Het is de perfecte combinatie van acrobatiek, maar ook met een tintje muzikaliteit en show, want daar houden we van bij pocahontas studio! In deze les leren we je alles aan elkaar knopen tot een echte show. We ontleden combinaties van alle niveaus en bouwen hiermee ook uithoudingsvermogen op. 

All level Powertricks

 

Zin om een uur lang te knallen met powertricks in de paal? Dit uur bestaat uit een deel conditioning, gericht op het behalen van je droomdoelen; zoals de iron-X. Of op uithoudingsvermogen in de paal met leuke uitdagingen voor onderling. 

 

De rest van het uur zal bestaan uit uitdagende power combinaties (geen spinning, just static). Denk hierbij aan krachtmoves met drops en jump outs, maar alles zal ontleedbaar zijn zodat iedereen kan mee doen. 

 

Docenten: Julia/ Ivanna

Shape your spinning 

 

Krijg jij geen genoeg van het zwieren in een spinning paal ? Of wil je juist leren om hier beter tegen te kunnen? In deze les leren we je controle te houden als je draait en bouw je stamina op om harder en langer te kunnen draaien met als hoofddoel: prachtige vormen en vloeiende overgangen maken. 

 

Deze les is toegankelijk voor level Intermediate & Advanced. 

Feminine Heels Class

 

 Lekker dansen like Beyoncé. Voel je sterk, vrouwelijk  en vrolijk! Deze les is zonder paal, op gewone hakken  en voor iedereen toegankelijk! Of je nou veel ervaring  hebt of helemaal geen met dans. Er wordt een paar  weken achter elkaar aan dezelfde choreo gewerkt tot dat iedereen deze onder de knie heeft. 

 

 

 Docent: Nanda

Flexy Class

 

Samen trainen voor actieve lenigheid in je spagaat ! We werken toe naar een platte middle split en mooie lenige rug. Dit doen we allemaal op je eigen niveau. De stretches zijn toegankelijk voor beginnende stretchers, omdat we erg werken met  je eigen kracht om verder te komen. Als je al een basislenigheid hebt, hebben we eindeloos moeilijker opties om je te blijven uitdagen!