Pocahontas

Welke lessen geef ik?

 • Alle levels paaldans
 • Hypnotic poledance
 • Twerk
 • Aerial Hoop

 

Mijn naam is Felicia, oftewel Pocahontas, de bijnaam die ik kreeg toen ik 13 was. Ik ben begonnen met paaldansen in 2014. Zonder sportieve achtergrond of enige passie voor sport, had ik niet verwacht dat dit zou uitgroeien tot zo'n belangrijk onderdeel van mijn leven. Al vrij snel wist ik het, dit is wat ik nodig heb in mijn leven! Er gingen deuren voor mij open. Niet alleen het sporten zelf, maar ook de warme community waar je onderdeel van wordt is wat deze sport zo aantrekkelijk maakt. Een community van sterke, stoere vrouwen, maar die ook goed emoties met elkaar kunnen delen. Dat gezegd hebbende, zijn er natuurlijk ook paaldansende mannen, die zeer gerespecteerd zijn en wat gaan we goed op die energie. Het belangrijkste is, in deze community mogen we 'zijn'. Sterk zijn, stoer zijn, zacht  zijn en sexy zijn! 

 

In april 2020 ben ik verhuisd vanuit Utrecht naar Arnhem. Het achterlaten van mijn vaste plekje waar ik de liefde voor de sport heb ontwikkeld was zwaar. Na jaren les gegeven te hebben bij Studio Aeris (docent sinds 2015), na de saamhorigheid geproefd te hebben en na het missen hiervan sinds de verhuizing dacht ik, ik ga ervoor. Zodoende is Pocahontas Studio ontstaan. 

 

Ik heb ervaring in het lesgeven van paaldansen op alle niveaus, hypnotic en ook modern pole. Daarnaast geef ik sinds 2019 twerkles en ben ik hierin internationaal bijgeschoold. Ik heb in verschillende studios van Nederland workshops gegeven, altijd met terugkerende vraag (Firelily te deventer, Anders Pole Power te Apeldoorn) en heb ook wedstrijdervaring. Ik heb zelf veel workshops en lessen gevolgd van nationale en inter-nationale grootheden in zowel paaldans, op hakken als twerk en ben elke dag bezig met up to date blijven en verder ontwikkelen hierin. 

 

Ik hoop mensen te motiveren om het beste uit de sport te halen, wat deze doelen ook zijn. Jouw succes is mijn succes, ik zal dan ook alles doen om je doelen realiteit te maken. 

 

Hopelijk ontmoeten we snel!

 

X Poca

 

 

 

Linde

Welke lessen geef ik?

 • Shape your spinning

Van jongs af aan was ik al druk met dansen, klassiek ballet, moderne dans en jazz ballet. Uiteindelijk uitgekeken op deze dansstijlen ging ik op zoek naar wat anders. Tot het moment dat ik bij Holland's got talent een paaldanseres zag. Ik was gelijk helemaal verkocht, zo sierlijk en mooi. Dit wilde ik ook!

Tijdens mijn lessen zul je veel meekrijgen van mijn dansachtergrond. Daarnaast vind ik een gezellige en veilige sfeer heel erg belangrijk in de lessen.

 

 

 

Tanisha

Welke lessen geef ik?

 • Beginner cursus
 • Level 2
 • Sexy Pole

 

 

 Hi, ik ben Tan (hen/hun)! Voordat ik bij het paaldansen uitkwam, heb ik verschillende sporten gedaan naast mijn vele creatieve hobby’s. Zo heb ik vechtsport gedaan als kind en was ik later iedere avond te vinden in de gym voor zowel krachttraining als groepslessen zoals BodyPump, BodyCombat (toch weer dat vechten he..), Zumba en later, je raadt het misschien al, PoleFit. De paar lessen PoleFit die ik heb gevolgd, hebben mij heel snel naar een paaldansstudio gebracht. Het duurde niet lang voordat ik mijn gymmembership had stopgezet, zodat ik iedere avond kon paaldansen! Ik wilde meer leren en niet alleen maar de ‘sportieve’ kant ervan, maar juist ook dat vloeiende er omheen! Een van die creatieve hobby’s waarover ik het had, heb ik ook gewijd aan het paaldansen. Namelijk door mijn eigen paaldanssetjes te maken! Deze hobby is uit de hand gelopen tot het maken van setjes voor vriendinnen en nu heb ik zelfs mijn eigen brand voor custom paaldanskleding: Purrr Polewear! Helaas moest de studio sluiten, waarna ik thuis een paalkamer heb gemaakt om toch te kunnen blijven trainen.

 

Door de polecommunity ben ik bij Felicia uitgekomen toen ze naar Arnhem verhuisde en nog thuis les gaf. Ik stond meteen te springen toen ze kenbaar maakte dat ze plannen had voor een eigen studio in Arnhem! Wat ik toen nog niet wist, was dat ik deel uit zou maken van Team Poca! Dit begon met het geven van de Sexy Pole lessen waarin we op hoge hakken en kniebeschermers verleidelijke dansjes doen op zwoele muziek. Mijn favoriete genres hiervoor zijn RnB en ‘fout’! Alhoewel ik ook van tricks hou, staat in sexy pole ‘feeling yourself’ en langzaam, betoverend bewegen centraal. Dat betekent niet dat er hier en daar geen heel clacks in zitten! Tijdens deze les leer ik je technieken, transities en poses door middel van een choreo, waarin je jouw eigen energie vrij kunt laten. Het is toegankelijk voor iedereen met een beetje paaldanservaring (bijvoorbeeld de beginnercursus) tot gevorderd met een focus op afwerking en het creëren van jouw eigen stijl.

 

Ook geef ik de beginnercursus en de opvolger hiervan: level 2. Hier leer ik je de basics van het paaldansen en sta ik altijd klaar om je te spotten en aan te moedigen!

 

 

 

 

Julia

Welke lessen geef ik?

 • All level Powertricks

 

 

Ik heb mijn eerste Fireman spin in maart 2015 bij paaldansvereniging Lasya in Nijmegen gedaan. Sindsdien is mijn motto: Een dag niet gepaaldanst is een dag niet geleefd. Snel ben ik ook les gaan geven aan vrienden en enkele lessen bij de vereniging op te vangen. Over de jaren heb ik mijn stijl ontwikkeld en je kan me vaker op de static dan op de Spinning pole vinden. 

Ik ben heel fanatiek over ninja tricks: flips, tricks, tumbles, saltos,... Noem maar op. Alles wat dynamisch is, is helemaal mijn ding! Inmiddels loop ik liever op mijn handen dan op mijn voeten. 

Door een blessure in 2020 waardeer ik veiligheid en rustig aandoen met een goede basis boven snel naar spectaculaire tricks.

Sinds April 2021 geef ik bij Pocahontas met heel veel plezier de All levels Powertricks. Ik ben er van overtuigd dat iedereen met een goede basis naar zijn Iron X kan toewerken en ik wil jullie er graag bij begeleiden! :)

 

 

Ivanna

Welke lessen geef ik?

 • Beginnerscursus
 • Static Flow

Joyce

Welke lessen geef ik?

 • Aerial Hoop

Lizzy

Welke lessen geef ik?

 • Feminine High Heels class

In mijn heels class staat jezelf vrouw mogen voelen bovenaan. Ik leer hoe je zelfvertrouwen en zelfverzekerder word op hakken met jou lichaam. Love yourself and be that power woman you wanna be! 

Leer je lichaam ontdekken durf jezelf aan te raken het is jou lichaam waar je van moet houden. En vooral Have fun make mistakes and do it again.

Lies

Welke lessen geef ik?

 • Aerial Sling

Hoi, ik ben Lies.

Als je mij zou moeten omschrijven dan ben ik een gekke circusartiest die wel houdt van een geintje.

Ik heb van 6e tot mijn 18e geturnd en daarna ben ik sportief bezig gebleven door middel van wielrennen en bootcampen.

Toen ik voor het eerst Arial Hammock uitprobeerde was ik gelijk verkocht en wist ik dat ik hier mee verder wilde.

Tijdens mijn lessen zal ik het plezier aan je overbrengen en hopelijk wordt je dan ook verliefd op deze prachtige sport.