Pocahontas

Welke lessen geef ik?

 • Alle levels paaldans
 • Exotic poledance
 • Twerk
 • Aerial Hoop

 

Mijn naam is Felicia, oftewel Pocahontas, de bijnaam die ik kreeg toen ik 13 was. Ik ben begonnen met paaldansen in 2014. Zonder sportieve achtergrond of enige passie voor sport, had ik niet verwacht dat dit zou uitgroeien tot zo'n belangrijk onderdeel van mijn leven. Al vrij snel wist ik het, dit is wat ik nodig heb in mijn leven! Er gingen deuren voor mij open. Niet alleen het sporten zelf, maar ook de warme community waar je onderdeel van word is wat deze sport zo aantrekkelijk maakt. Een community van sterke, stoere vrouwen, maar die ook goed emoties met elkaar kunnen delen. Dat gezegd hebbende, zijn er natuurlijk ook paaldansende mannen, die zeer gerespecteerd zijn en wat gaan we goed op die energie. Het belangrijkste is, in deze community mogen we 'zijn'. Sterk zijn, stoer zijn, zacht  zijn en sexy zijn! 

 

In april 2020 ben ik verhuisd vanuit Utrecht naar Arnhem. Het achterlaten van mijn vaste plekje waar ik de liefde voor de sport heb ontwikkeld was zwaar. Na jaren les gegeven te hebben bij Studio Aeris (docent sinds 2015), na de saamhorigheid geproefd te hebben en na het missen hiervan sinds de verhuizing dacht ik, ik ga ervoor. Zodoende is Pocahontas Studio ontstaan. 

 

Ik heb ervaring in het lesgeven van paaldansen op alle niveaus, exotic en ook contemporary pole. Daarnaast geef ik sinds 2019 twerkles en ben ik hierin internationaal bijgeschoold. Ik heb in verschillende studios van Nederland workshops gegeven, altijd met terugkerende vraag (Firelily te deventer, Anders Pole Power te Apeldoorn) en heb ook wedstrijdervaring. Ik heb zelf veel workshops en lessen gevolgd van nationale en inter-nationale grootheden in zowel paaldans, exotic als twerk en ben elke dag bezig met up to date blijven en verder ontwikkelen hierin. 

 

Ik hoop mensen te motiveren om het beste uit de sport te halen, wat deze doelen ook zijn. Jouw succes is mijn succes, ik zal dan ook alles doen om je doelen realiteit te maken. 

 

Hopelijk ontmoeten we snel!

 

X Poca

 

 

 

Linde

Welke lessen geef ik?

 • Beginner cursus

Van jongs af aan was ik al druk met dansen, klassiek ballet, moderne dans en jazz ballet. Uiteindelijk uitgekeken op deze dansstijlen ging ik op zoek naar wat anders. Tot het moment dat ik bij Holland's got talent een paaldanseres zag. Ik was gelijk helemaal verkocht, zo sierlijk en mooi. Dit wilde ik ook!

Tijdens mijn lessen zul je veel meekrijgen van mijn dansachtergrond. Daarnaast vind ik een gezellige en veilige sfeer heel erg belangrijk in de lessen.

 

 

 

Tanisha

Welke lessen geef ik?

 • Beginner cursus
 • Level 2
 • Sexy Pole

Julia

Welke lessen geef ik?

 • All level Powertricks

Joyce

Welke lessen geef ik?

 • Aerial Hoop

Nanda

Welke lessen geef ik?

 • Feminine High Heels class

Mijn naam is Nanda van de Vorle en ik ben 32 jaar. 

Als kind was ik altijd al aan het dansen, zingen en acteren en heb hier mijn werk van gemaakt. Waar ik iedere dag nog steeds super blij mee ben. 

Ik heb 4 jaar aan de mbo dansopleiding gestudeerd in arnhem en daarna hbo dans academie en na 4 intensieve jaren ook daar mijn diploma gehaald. Deze opleiding was voor uitvoerend danseres waarbij ik heel allround werd opgeleid. 

Ik ben daarom ook van alle markten thuis. Jazz, modern, streetdance, hiphop, show, heels. 

Naast het lesgeven ben ik ook professioneel danseres en treed op verschillende plekken op en in verschillende shows. Ook tour ik met the band The Gibson Brothers als danseres/ zangeres.